De ce noi

Pentru ca suntem diferiti

In prezent, exista o multime de servicii de alpinism utilitar pe piata, iar Verticalis se remarca prin profesionalism, drumul spre perfectionism fiind pavat cu lucrari de calitate, cu respect fata de colaboratori, cu investitii atat in oameni cat si in echipamentele folosite.

Peste 20 de ani de alpinism utilitar

Dezvoltarea oraselor pe verticala, cladirile din ce in ce mai inalte si cu forme diverse fac imposibila curatarea fatadelor si a spatiilor vitrate prin metode traditionale. Serviciile de alpinism utilitar ofera siguranta, timp scurt de instalare si demontare si beneficii pozitive pentru mediu.

Misiunea Verticalis consta in a oferi clientilor o gama larga de servicii la inaltime, siguranta si calitate. Alegeti serviciile potrivite nevoilor dumneavoastra, iar noi ne vom asigura de succesul operatiunii. Obiectivele dumneavoastra devin misiunea noastra.

Calitatea ne defineste

Managementul Verticalis, prin implicarea directa in asigurarea satisfactiei cerintelor clientilor nostri, a respectarii cerintelor legale si a normelor metodologice, precum si a imbunatatirii continue a Sistemului de Management al Calitatii se reflecta in calitatea lucrarilor la inaltime efectuate.

Instruirea permanenta a personalului

Acordam o importanta deosebita instruirii personalului, mentinem un climat de lucru optimist si orientat spre performanta, valorile morale si codul de etica profesionala fiind apreciate atat intre colegi cat si de colaboratori. Pentru lucrul in siguranta la inaltime si pentru lucrari calitative puteti apela la serviciile Verticalis.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.